Kleine projecten

Naast het volledig bouwen van een koel- en/of klimaatcellen voeren we ook onderhoud uit. Deze service is soms grootschalig maar kan ook bijvoorbeeld het vervangen van een deur zijn. Het komt met regelmaat voor dat wij weer bij dezelfde klant terug komen. Wij voeren namelijk alleen uit wat op dat moment gewenst is. U kunt dan ook heel gemakkelijk samen met ons een groot project in kleine projecten opdelen.

Onze projecten zijn zeer divers, klein- en grootschalig en worden altijd naar uw wens uitgevoerd. Wij plaatsen en monteren:

• koel- en klimaatcellen

• bedrijfshallen / werkruimtes

• laboratoria / high care ruimtes

• weefsel en groeikamers

• kassen- en overige utiliteitsbouw,

• onderhoudswerkzaamheden


Deuren

Koel- en vriescellen hebben elk hun eigen vereisten met betrekking tot deuren. Maar ook niet gekoelde ruimtes hebben vaak een klimaat gecontroleerde oplossing nodig. Temperaturen kunnen uiteenlopen van -25°C tot en met wel 50°C. Met de juiste deuren kunt u de klimaat gecontroleerde ruimte op een goede manier sluiten.


Wij zijn actief in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld opslag en verwerking van voedsel, bloemenveilingen en droge opslagruimtes voor groenten en fruit.


Er bestaan verschillende type deuren. Wij hebben ze onderverdeeld in twee categorieën:

• Draaideuren - zowel universeel en bedrijfsdeur/ speciale maatwerk deuren  

• Schuifdeuren


Met een temperatuur van -25°C tot en met 50°C in een afgesloten ruimte is het van belang de ruimte goed af te sluiten. Met de draai- en schuifdeuren die wij leveren zult u hier geen enkel probleem mee hebben. Vanwege de grote diversiteit aan schuifdeuren die wij kunnen leveren, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij beslissen dan samen met u wat de beste oplossing is. Wij leveren op maat en er zal dan ook altijd een passende oplossing zijn.


Ook het vervangen van deuren is voor ons geen enkel probleem. Neemt u contact met ons zodat we met u een afspraak kunnen maken.


Schuifdeuren worden veelal gebruikt in ruimtes met een gecontroleerde atmosfeer. Deze ruimtes gebruiken vaak de beste technologie voor het opslaan van fruit en groenten. Als koelcellen niet gasdicht zijn dan heerst er een normaal klimaat met gemiddeld 21% zuurstof en 0% kooldioxide. Een gecontroleerd klimaat, koelcel met gasdichte schuifdeuren, heeft een zuurstofgehalte dat lager is dan 3% en het gehalte kooldioxide minder dan 5%. Deze omstandigheden leiden tijdens het opslaan tot een grotere houdbaarheid van groenten en fruit zonder verlies van kwaliteit.